Tshirt Pendekar Laut Full Printing (Pre-Order)

Pre-ORDER NOW!!
tlk
Dapatkan Tshirt Fully Printed Pendekar Laut yang sangat 'rare' ni untuk jadi salah satu koleksi baju-baju raya korang!
Specification
  • Unisex Cutting
  • Asian Sizing ( XS | S | M | L | XL | 2XL | 3XL | 4XL | 5XL )
  • Microfibre (Jersey)
  • Sublimation Printing
  • Materal berkualiti tinggi
  • Tak kecut atau mengembang selepas cucian
Harga Pengenalan: RM65
  • Tambahan RM8 untuk size 4XL dan 5XL.
  • Harga pengelanan ini mungkin akan dinaikkan mengikut harga pasaran sebenar.
Tarikh Tutup: 10/11/2016 ENDED!!
Bertindak sekarang! Tempah sebelum pre-order tamat!! Bila dah tamat.... Kami pun dah takleh nak tolong dah. Jawabnya MELEPAS!!!
0%
YOUR TRUSTED SELLER
registered customers
Our PRO Niaga Store on Mudah.my
  • mudah.my/katokhijoo

FOLLOW US:

Komen sket bro..

TEMPAHAN MELALUI WHATSAPP

Sekiranya anda ingin membuat tempahan secara langsung melalui WhatsApp kami pun boleh. Hantarkan mesage anda ke WhatsApp kami di talian ini. Kami akan melayan anda sejurus kitorang masuk kerja. (Opis hour ya boss.. Ahaks~!)
whatsapp+6017-6156415

FAQ

Bila last day untuk buat pembayaran?

Kitorang buka pre-order ni sampai 10hb Nov 2016.

 

Selepas tutup order boleh order lagi tak?

Maaf. Tutup je order, kitorang terus compile dan submit ke kilang untuk production.

 

Boleh order lagi tak lepas tu?

Untuk design-design yang kami buka untuk pre-order selalunya kami buat secara LIMITED EDITION. Jadi kepada yang dah terlepas, memang susah nak order selai-selai sebab kilang menetapkan 'Minimum Order Quantity' untuk setiap kali production.

 

Bila boleh dapat baju?

Selepas tutup order (pada 10hb Nov) kitorang terus submit order ke kilang. Production untuk proses printing dan jahit mengambil masa 10-14hari. Penghantaran akan dibuat menggunakan POSLAju dan Tracking number akan di maklumkan kepada anda.

Tagged

Leave a Reply

%d bloggers like this: