Peluang menjadi Rakan Niaga syarikat TELCO

Salam Sejahtera,

Hari ini kita mungkin pengurus dengan gaji besar..
Hari ini mungkin kita seorang doktor pakar dengan income 5 angka..
Hari ini kita mungkin seorang yang rajin bekerja..
Hari ini kita masih punya kudrat untuk mampu bekerja keras..
Hari ini kita mungkin leader MLM yang mempunyai ratusan pengedar dalam kumpulan kita..

Namun tanyakan soalan-soalan ini.
Jika esok kita sakit dan tak kerja adakah income kita akan berterusan masuk?
Jika hari ini kita tutup kedai sebab ada hak kecemasan adakah income kita masih dijana?
Jika terjadi sesuatu pada kita adakah kita boleh mewarisi gaji kita tadi kepada anak kita?
Jika satu demi satu rangkaian pengedar kita stop buat kerja atau membuat perniagaan lain adakah pendapatan kita akan kekal berterusan?
Sejauh mana dan setinggi manapun pendapatan anda sekarang tanyakan adakah anda rasa anda telah capai ‘Kebebasan Kewangan’?
Adakah untuk menjana kewangan 2 kali ganda dari apa yang anda peroleh sekarang memerlukan anda mengorbankan kualiti masa sekali ganda lagi dengan family dan anak-anak?

Ingin lebih banyak income lebih banyak masa terluang, atau lebih banyak income lebih sibuk dan tiada masa untuk diri sendiri?

 

—–
“Passive income is an income received on a regular basis, with little effort required to maintain it.”
—–

Jangan salah faham. Pasive Income TIDAK AKAN DICAPAI dengan menyertai program money game atau skim cepat kaya. Malah mungkin anda akan berada dalam beban hutang dan masalah kewangan akibat ketamakan dan tertibu dengan janji-janji palsu yang ditaburkan.

Tahukah anda TELCO Business merupakan salah satu perniagaan yang diklasifikasikan sebagai potential pasive income? Ini beerti keuntungan anda dijana bukan hanya ketika waktu operasi, malah pada ketika anda tidak beroperasi, ketika anda bercuti, malah ketika anda tidur sekalipun keuntungan terus mengalir ke akaun anda. Kenapa begitu? Kerana sebagai pelanggan yang menggunakan perkhidmatan telekomunikasi, pengguna akan membeli reload dari masa ke semasa. Sebagai Authorized Dealer insentif akan disalurkan kepada anda mengikut percent tertentu daripada setiap pembelian topup reload prabayar pelanggan yang telah anda daftarkan. Tidak kira dari mana sekalipun mereka mendapatkan topup tersebut. Samada mereka membelinya dari 7eleven.. Petronas.. atau dari online banking dan sebagainya. Kerana itu saya katakan, kita dibayar walaupun ketika kita sedang tidur!

 

Di bawah adalah jumlah pengguna & revenue bagi suku tahun pertama 2015 TELCO terkemuka di Malaysia.

Revenue Trend
1. Maxis – RM2.07 billion
2. Celcom – RM1.73 billion
3. DiGi – RM1.5 billion

Pernahkah anda tertanya-tanya dari keuntungan ini, berapa peratus di kongsikan kepada rangkaian pengedar mereka? Secara puratanya hanya antara 8-15%.

 

Walau bagaimanapun kini terdapat sebuah syarikat telekomunikasi berstatus MVNO yang sanggup mengongsikan sehingga 22% dari keuntungan syarikat mereka kepada rangkaian pengedar mereka! Apa? 22%? Ya!! Iaitu syarikat MVNO yang kini makin mula dikenali dan menjadi pilihan ramai iaitu ONEXOX Prepaid. Syarikat telekomunikasi (telco) yang baru 2 tahun mencipta nama dalam pasaran Malaysia iaitu ONEXOX yang sehingga kini telah mempunyai lebih 700,000 pelanggan aktif. Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, ONEXOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi ‘sebenar’ mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

Kerana syarikat tidak membazirkan jutaan ringgit untuk PENGIKLANAN TV, jadi syarikat telah menggunakan peruntukan ini untuk dikongsikan kepada pengguna dan pengedar mereka. Pengurangan kos operasi ini membolehkan ONEXOX memberikan perkhidmatan yang sangat menjimatkan pelanggannya, dan dalam masa yang sama memberi keuntungan MAKSIMUM kepada rakan niaga mereka.

  • KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN SIMKAD – Anda akan dapat keuntungan runcit sebanyak RM2.20 setiap simkad yang anda daftarkan.
  • KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN TOPUP – Anda akan dapat akaun eReload dan boleh menjual topup dengan keuntungan 5%
  • PASIF INCOME 10% SETIAP DIRECT SUBSCRIBER – Setiap jualan simkad kepada direct customer anda, akan akan layak 10% dari jumlah topup mereka setiap bulan tidak kira darimana sekalipun mereka membuat pembelian topup tersebut.
  • PASIF INCOME PENDAFTARAN USER GET USER – Sedia maklum, pengguna boleh perkenalkan rakan mereka melalui seseorang dealer. Dan jika anda adalah dealer yang mendaftarkan simkad rakan kepada pengguna tadi, maka anda akan layak 6% pasif income dari semua rakan User Get User itu tadi tanpa had level (infiniti level).
  • PASIF INCOME 4 TIER NETWORK LEVEL – Jika anda mula melantik SubDealer/Dealer dalam rangkaian anda, maka anda tetap boleh terima pasif income melalui kumpulan SubDealer yang anda lantik sehingga 4 Tier Level SubDealer.
  • BONUS INSENTIF LANTIKAN SUBDEALER – Setiap SubDealer yang anda lantik, anda akan dapat insentif sebanyak RM20.
  • BONUS INSENTIF LANTIKAN DEALER – Setiap SubDealer yang anda lantik, anda akan dapat insentif sebanyak RM30.
  • BONUS INSENTIF TOPUP HINGGA TIER 8 – Untuk Area Distributor
  • BONUS INSENTIF TOPUP HINGGA TIER 10 – Untuk Master Distributor
  • Dan banyak lagi BONUS TAMBAHAN… Ada kenaikan ranking dealer dan semakin BESAR bonus %.

Agak-agaknya berapa modal untuk jadi Pengedar Rangkaian Telekomunikasi ini?

Berapa? RM10,000? RM15,000? RM50,000? Nope!

Percaya atau tidak ianya mampu dilakukan dengan hanya bermodalkan RM90 sahaja!

Ingin tahu lebih lanjut mengenai kelebihan TELCO ONEXOX berbanding pelan-pela TELCO yang lain? Akan saya ceritakan dalam email saya selanjutnya..

 

Best Regards,

 

Adi Nor Jaffar
ONEXOX Authorized Dealer

Website: http://web.onexoxians.net/
Call/SMS/WhatsApp: +60105226262

Leave a Reply

%d bloggers like this: