Kenapa ONEXOX jadi pilihan untuk empayar perniagaan anda

Salam Sejahtera,

Semoga hari ini anda beroleh ketenangan, kesihatan yang baik, keluarga yang bahagia, kelapangan dalam hidup dan dipermudahkan segala urusan. Maafkan saya kalau kedatangan email ini ke inbox tuan/puan sedikit menganggu.

  • Dalam keadaan ekonomi yang meruncing,
  • Dalam keadaan kos sara hidup yang mencanak naik,
  • Dalam keadaan gaji kita yang masih di tahap yang sama,

Berikan saya 5 ke 10 minit dari masa tuan puan untuk berkongsi satu penjimatan dan peluang untuk menjana kewangan dalam perniagaan telekomunikasi yang mana kini satu produk keperluan yang mungkin lebih penting kepada sesetengah orang dari perkara lain.

 

large_piP0zosAQQsG

“Hari ini jika minyak naik 35sen saya yakin ramai yang akan rasa tertekan dan marah-marah. Malangnya dalam masa yang sama kita disembelih saban hari oleh syarikat telekomunikasi yang kita gunakan sehingga 2, 3 ringgit sehari tetapi sedikit pun kita tidak sedar.”

  • Pernahkah anda tanya kepada diri anda sendiri, kenapa anda perlu membayar caj panggilan seminit sedangkan panggilan anda tidak sampai 10 saat?
  • Pernahkah anda pertikaikan, kenapa dikatakan internet unlimited, tetapi setelah kuota anda habis, penggunaan internet anda membuatkan credit panggilan anda di ambil tanpa anda sedar?
  • Pernahkah anda fikirkan kenapa anda mendapat mesej-mesej iklan yang anda tidak mahu membacanya tetapi malangnya kredit anda di caj setiap kali anda menerima mesej iklan tadi?
  • Pernahkah anda menghadapi masalah nak buat panggilan tak boleh sebab air time dah expired sedangkan credit masih banyak? Nak tak nak tetap kena topup sebab nak hidupkan tempoh sah kredit?

Jika ini masalah yang anda hadapi dengan TELCO anda sekarang, izinkan saya memperkenalkan 1 produk telekomunikasi terbaru yang diberi nama ONEXOX.

Apa ONEXOX Ni?

Izinkan saya menjawab soalan ini dengan pertanyaan, Adakah anda tahu apa itu Maxis? Hotlink? Celcom? Tune Talk? UMobile? Redone, Happy, Digi dan lain lain? Jika anda tahu, senang. Kerana ONEXOX juga adalah sama seperti merela iaitu satu produk pelan perkhidmatan telekomunikasi yang diperkenalkan oleh sebuah syarikat Bumiputera yang bernama ONE XOX Bhd. Bhd.

12401668_10207657483488698_417779055462188508_o

9 Kelebihan ONEXOX Berbanding yang Lain.

#1 Harga Simkad Onexox Murah

  1. Anda cuma perlu bayar RM10 dan bukan RM90 atau RM49
  2. RM10 untuk simkad nombor baru atau simkad kekal nombor lama. MNP(Mobile Number Portability).
  3. Dengan pembelian simkad onexox nilai tersedia adalah sebanyak RM5.

#2 Pelan Internet Onexox

  1. RM7 sehari (250MB)
  2. RM10 seminggu (250MB)
  3. RM18 sebulan (500MB)
  4. RM28 sebulan (1.5GB)
  5. RM48 sebulan (3GB)
  6. RM58 sebulan (4GB)
  7. Tiada PPU & tiada masalah kredit hilang apabila data habis.

#3 Panggilan Pendek (Short Call)

  1. Panggilan 10 saat ke bawah hanya 5 SEN.
  2. Termasuk ke semua rangkaian telco di Malaysia.
  3. Masuk voice mail? hanya dicas sebanyak 5 SEN . JIMAT!

#4 Akaun Fleksi (DA & MA)

  1. ONEXOX menyediakan 2 akaun iaitu DA & MA.
  2. Apa DA? Iaitu Akaun Dedikasi (Dedicated Account) . Akaun kadar rendah.
  3. Apa MA? Iaitu Akaun Utama (Main Account) . Akaun kadar biasa. Akaun ini untuk langganan internet & pindahan kredit.

#5 10 Senarai Family & Friends

  1. Tambah 10 senarai nombor dari Family & Rakan anda
  2. Tidak kira mana-mana rangkaian untuk anda dapatkan panggilan serendah 6 SEN.
  3. SMS cuma 2 SEN .
  4. Nak tambah lebih dari 10? Tambah RM1 setiap nombor.

#6 1800 SMS Percuma

  1. Pembelian simkad baru atau kekal nombor lama dapat percuma SMS.
  2. 1800 SMS ini hanya untuk ONEXOX ke ONEXOX
  3. Dipecahkan sebanyak 150 SMS setiap bulan selama setahun.
  4. Tak habis guna? Boleh bawa ke hadapan.

#7 Tempoh Sah

  1. Tempoh sah kredit adalah 28 BULAN .
  2. Sekiranya anda beli simkad ONEXOX dan mengekalkan nombor lama anda layak.
  3. Anda beli nombor baru dan TOPUP RM50 dalam masa 30 hari anda layak.
  4. Setiap kali anda topup ianya akan memanjangkan lagi tempoh sah.

#8 User-Get-User (UGU)

  1. Ajak atau syorkan sesiapa untuk guna simkad ONEXOX atau tukar nombor lama ke ONEXOX anda dapat komisyen 6% setiap kali mereka TOPUP/RELOAD.
  2. Contoh anda ajak ABU. ABU topup RM50 anda dapat RM3
  3. Selagimana ABU topup anda akan dapat insentif 6% ini.

#9 Potensi Pendapatan PASIF

  1. Ini RAHSIA saya menjana pendapatan pasif dari ONEXOX sambil bekerja.
  2. Tak boleh bagi tau! Sebab ONEXOX memang power!
  3. Nak tahu jugak? Jom jadi Pengedar.

PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Kami sedang mencari individu-individu yang berkelayakan untuk bersama-sama mencipta empayar dalam perniagaan telekomunikasi ini.

“Kita tidak lagi jadi agent jual topup. Sebagai Mini Telco, kita hanya membina rangkaian pengguna. Urusan reload/topup kita serahkan kepada 7eleven, Shell, Petronas, Maybank, Giant, Tesco, ePay dan lain-lain yang jualkan…”

Jika anda berminat menerima manfaat dari industri bernilai berbillion ringgit ini, boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut.

 

Best Regards,
Adi Nor Jaffar
ONEXOX Authorized Dealer

Website: http://web.onexoxians.net/
Call/SMS/WhatsApp: +60105226262

Leave a Reply

%d bloggers like this: